Vriezenveen – De politie onderzoekt een schietincident aan de Kanaalweg Noord. Daarbij zijn vier mannen aangehouden. De politie is nog op zoek naar een vijfde verdachte.

Rond 12.00 uur zijn schoten gehoord aan de Kanaalweg Noord in Vriezenveen. De politie was snel ter plaatse en heeft direct een 55-jarige man uit Wierden kunnen aanhouden. Later zijn in Almelo een 50-jarige man uit Deventer en een 63-jarige man uit de gemeente Wierden gearresteerd. In Vriezenveen is later in de middag nog een 22-jarige inwoner uit die plaats aangehouden. Naar de vijfde verdachte is de politie nog op zoek. De aanleiding van het incident wordt onderzocht. Er waren geen gewonden.

Signalement
De politie is op zoek naar een mogelijke vijfde verdachte. Zijn rol in dit schietincident is onduidelijk, maar de politie wil hem wel graag spreken. Van de man is een signalement bekend: het gaat om een getinte man van 1.80 meter lang met lang haar. Hij droeg een spijkerbroek, rode trui met capuchon, witte schoenen en een donkere jas.

Heeft u meer informatie?
De politie is meteen een onderzoek gestart. Dat onderzoek bestaat onder andere uit sporenonderzoek en het spreken met getuigen. Heeft u informatie over dit schietincident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie over de verdachten? Neem dan contact met de politie op via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.