Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025?

Gaan jullie trouwen?

Zijn jullie na het bekijken van onze portfolio enthousiast geworden twijfel dan niet en neem contact op, want vol = vol!

Wij leggen graag jullie dag vast, maar voordat we zover zijn moeten we eerst nog wat dingen regelen.

Kiezen jullie voor ons? Dan zullen wij de volgende stappen met jullie gaan doornemen voor, na en tijdens jullie grote dag!

Kennismaking

Jullie trouwdag komt steeds dichterbij! Natuurlijk is een fotograaf een van de dingen die jullie graag goed voor elkaar willen hebben.

Om aan jullie wensen te kunnen voldoen en jullie beter te leren kennen is een kennismakingsgesprek het begin van jullie zoektocht naar een fotograaf.

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we luisteren naar jullie wensen en de plannen. Hiermee gaan wij aan de slag, om van jullie dag een blijvende herinnering te maken!

Voorbereiding

Als jullie voor EMG Fotografie kiezen zullen we contact houden tot jullie grote dag. In deze periode zullen we de puntjes op de I zetten om zo jullie dag goed te laten verlopen.

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we de dagindeling al grotendeels besproken, maar in de voorbereidingsperiode zullen er natuurlijk nog wel kleine dingen moeten worden gedaan.

Al jullie plannen bespreken we nauwkeurig en zullen we vastleggen op papier. Zodat we alles compleet hebben op jullie dag!

Jullie grote dag!

Eindelijk is het zover jullie grote dag, wij zullen op tijd aanwezig zijn op de afgesproken locatie. Dit zal een locatie zijn naar jullie wensen. Hier zullen we beginnen met het maken van de reportage om zo jullie grote dag goed in beeld te brengen.

Tijdens de trouwreportage kunnen jullie gewoon jezelf zijn, door het contact vooraf zal dit ook wat makkelijker zijn en weet ik wat jullie mooi en prettig vinden.

Tijdens de bruidsreportage zullen we afhankelijk van de tijd diverse locaties kunnen bezoeken. Wij hebben inmiddels al enkele toffe foto locaties tot ons beschikking, maar ook een locatie naar keus is mogelijk!

Na jullie bruiloft

Terwijl jullie nog nagenieten van jullie grote dag zijn wij al begonnen met de afwerking van de foto’s.

De dag na jullie bruiloft ontvangen jullie al enkele foto’s van jullie grote dag. Deze foto’s zijn bedoeld als kleine preview op de grote reportage en natuurlijk om te delen op de sociale media.

Fotoalbum & canvas

Buiten het afleveren van de foto’s, leveren we ook trouwalbums en foto’s op canvas. Wij hanteren scherpe prijzen voor de trouwalbums en de canvas. Voor het trouwalbum vragen we ook naar jullie mening, zodat deze geheel naar jullie smaak is. Ook wanneer jullie ervoor kiezen een canvas bij ons te bestellen kunnen jullie hier uiteraard zelf een foto voor uitzoeken.

Voor de trouwalbums hebben we diverse opties beschikbaar, zo kan er worden gekozen uit de kleur, het formaat en het uiterlijk van het album. Ook voor de canvas hebben we diverse formaten beschikbaar. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we jullie graag meer over deze opties.

Levering

Zodra wij alle door jullie bestelde items klaar hebben voor aflevering zullen wij contact met jullie opnemen om een afspraak in te plannen voor het afleveren van deze items. De foto’s zullen worden geleverd op een luxe houten EMG Fotografie USB-stick.

Tijdens de aflevering van de items zullen we het proces evalueren. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jullie ervaring met ons.

Prijzen en betaling

Op onze pagina tarieven kunnen jullie al onze tarieven vinden. Zit hetgeen wat jullie zoeken er niet tussen? Geen probleem, we maken graag een passende offerte voor jullie!

Na jullie bruiloft ontvangen jullie van ons een factuur. De factuur kunnen jullie binnen het betaal termijn betalen.

Loopt jullie dag anders dan gepland, en moeten wij langer blijven dan zullen wij dit wel in rekening brengen. Ook deze kosten zullen wij vermelden in jullie persoonlijke offerte.

error: De inhoud is beschermd, beelden opvragen? Neem contact op.