Sibculo – De politie heeft donderdagavond een stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij de spartelvijver in Sibculo. De hulpdiensten kregen de melding dat er ‘iets’ zou liggen in het water. De politie en de brandweer hebben daarop een onderzoek ingesteld. Met behulp van een brandweerboot is er in de spartelvijver gezocht. Hoe en in welke toestand het stoffelijk overschot is aangetroffen, is niet bekend. De politie heeft donderdagavond na het vinden van het stoffelijke overschot een onderzoek ingesteld.

Update- 12-10-2018: Op donderdag 11 oktober rond 18.45 werd het lichaam van een tot nu toe onbekende man aangetroffen in de zogenaamde ‘spartelvijver’ aan de Gemeenteweg in Sibculo. Het lichaam heeft al langere tijd in het water gelegen. De man is vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar. De politie doet onderzoek naar de identiteit en de doodsoorzaak van deze man. Daarbij vragen we om hulp.

Rugzak

In een prullenbak bij de vijver werd een zwarte rugzak van het merk Adidas gevonden. Deze is daar waarschijnlijk tussen 29 september en 5 oktober ingelegd. Wie herkent deze rugzak? Heeft iemand deze rugzak ergens opgepakt en in de prullenbak gegooid? Of heeft iemand een persoon met een soortgelijke rugzak gezien?

Hoodie en enkelsokjes

In een andere prullenbak werd een hoodie gevonden, achter de prullenbak werden enkelsokjes gevonden. Ook hier heeft de politie dezelfde vragen. Wie herkent de hoodie of de enkelsokjes? En wie kan meer informatie geven?

Wie heeft er meer informatie?

Wie heeft er op zaterdag 29 september 2018 of in de dagen erna een man gezien bij de spartelvijver die opvallend gedrag vertoonde? Misschien zag iemand daar een man die de hoodie en/of de rugzak droeg. Mochten mensen meer informatie hebben dan horen wij dat graag! Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Wilt u de foto’s bekijken? Klik dan hier om naar het bericht van de politie te gaan,