Almelo – De politie doet onderzoek naar een schietincident in Almelo, gisteravond 6 juni. Rond 20.45 uur werd een man op straat beschoten en zakte vervolgens in elkaar. Een getuige zag meerdere personen wegrennen. De politie heeft nog geen verdachten kunnen aanhouden en roept getuigen op zich te melden.

Het incident vond gisteravond plaats in de omgeving van de Bornerbroeksestraat en Frederik van Eedenstraat in Almelo. Een alerte burger hoorde iets ongewoons en ging kijken. Hij vond het slachtoffer gewond op straat en bracht hem direct naar het ziekenhuis, waar hij met spoed werd geopereerd. De politie werd gealarmeerd, die direct een onderzoek startte. De auto van het slachtoffer is onderzocht en een aantal getuigen werd gehoord.

Vandaag gaat het onderzoek naar dit incident verder – onder meer wordt een buurtonderzoek gehouden in de omgeving waar de schietpartij plaatsvond.

De politie wil graag meer informatie over deze zaak. Mensen die gisteren iets opvallends of verdachte personen hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.