Vriezenveen- Door de gladheid komen steeds meer automobilisten in de problemen, ondanks de waarschuwing van de ANWB om thuis te blijven als men niet de weg op hoeft. Op de N36 tussen Vriezenveen en Westerhaar raakte een automobilist in de slip door de gladheid waarna hij met zijn auto in de berm tot stilstand kwam. De man kon zelf de auto niet uit de berm krijgen. Een bergingsbedrijf en de politie kwamen in actie om de auto uit de berm te trekken. De automobilist kon daarna op eigen kracht verder.

Bijna tegelijkertijd kwam er ook een auto in de sloot terecht op de Bouwmeesterstraat in Vriezenveen. De automobilist kwam door de gladheid in de slip en en kwam in de sloot tot stilstand, ook hier kwam een bergingsbedrijf in actie om de auto los te trekken. Ook deze geschrokken automobilist kon na de hulp zijn weg vervolgen.

Een half uur voor het ongeval op de Bouwmeesterstraat was op de zelfde locatie ook al een ongeval tussen twee voertuigen. Hierbij raakte een personenauto beschadigd. Deze zal morgen worden geborgen. De auto blijft tot die tijd bij een woning staan.