Vriezenveen- Incidenten oud en nieuw 2013, in dit bericht komen alle incidenten waar de fotograaf bij is geweest tijdens oud en nieuw. Dit bericht zal elke keer worden bijgewerkt zodra er een incident heeft plaats gevonden. Ook zal Twitter tijdens oud en nieuw continu worden bijgewerkt. 

 

 

EMG Fotografie wenst u een gezellige en vooral fijne jaarwisseling toe!  

 


 Haarspit: Omstreeks kwart voor 10 werd de brandweer van Vriezenveen opgeroepen voor een conifeer in brand aan de Haarspit in Vriezenveen. Door het snelle ingrijpen van buren kon de brand beperkt blijven tot een klein deel van de conifeer. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd, en heeft na geblust.

klik hier of op de foto’s voor de fotoreportage. ( 3 foto’s )

 

 

 


 Plantanenplein- omstreeks kwart voor 12 werd de brandweer van Vriezenveen opgeroepen voor een buitenbrand aan het Plantanenplein, (zijstraat van Almeloseweg). Daar zou een conifeer in de brand staan. Bij aankomst van de brandweer was de brand al geblust door de bewoners van de naast gelegen woning. Voor de brandweer was er weinig anders te doen dan een nacontrole uit te voeren. 

klik hier of op de foto’s voor de fotoreportage. ( 2 foto’s )

 

 


Wilgenstraat (Aadorp)- Om 21:56 uur werd de brandweer van Vriezenveen verzocht om zonder spoed naar de Wilgenstraat in Aadorp te gaan. Daar zou een conifeer in brand  zijn gevlogen. Ter plaatse was er voor de brandweer niks meer te doen, de bewoners van de woning hadden de brand in de tuin zelf al geblust. Na een  controle kon de Vriezenveense brandweer retour kazerne.