Almelo- De politie is een grootschalig onderzoek gestart nadat vrijdagmiddag 19 december in een woning aan het Muiderslot het stoffelijk overschot werd aangetroffen van een 74-jarige man. De politie gaat er op dit moment vanuit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het lichaam werd omstreeks 14.30 uur door een familielid aangetroffen in de woning. De man was toen al overleden. Het slachtoffer was de bewoner. De politie startte direct een onderzoek in en om de woning. Nadat duidelijk werd dat de bewoner zeer waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen, werd opgeschaald naar een TGO (Team Grootschalig Optreden). Op dit moment voeren rechercheurs van de forensische opsporing nog onderzoek uit in de woning. Ook wordt een buurtonderzoek gehouden.

De politie is op zoek naar getuigen. Misschien heeft u omstreeks vrijdag 19 december iets verdachts gezien rond de woning aan het Muiderslot? Of heeft u andere informatie die kan leiden tot het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

 Tekst: Nationale politie