Beerzerveld- De hulpdiensten zijn donderdagavond omstreeks 22:45 uur massaal uitgerukt voor een auto te water langs de N36 bij Beerzerveld.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren meerdere omstanders het water in gegaan om de slachtoffers uit de auto te halen. Ook twee agenten en een brandweerman zijn het kanaal Almelo- De Haandrik ingegaan om een inzittende te redden.

Na de redding is volgens omstanders gestart met het reanimeren van het slachtoffer. Daarbij kreeg het ambulance personeel ondersteuning van de bemanning van een traumahelikopter.

Duikers van de brandweer hebben in de omgeving van de auto gezocht naar eventuele slachtoffers. Een van de inzittenden van de auto wist zichzelf in veiligheid te brengen.

Of er naast de inzittende die zichzelf in veiligheid kon brengen en het geredde slachtoffer nog meer personen in de auto zaten is nog onbekend.

Het slachtoffer wat door agenten uit het kanaal is gehaald is naar het ziekenhuis vervoerd. De toestand waarin het slachtoffer verkeerd is niet bekend.

 

Tijdens het schrijven van dit bericht was er nog een officiële verklaring van de politie. Mogelijk later meer informatie en update’s!