Vriezenveen- Op de N36 bij Vriezenveen, ter hoogte van hectometerpaal 14,6, heeft donderdag 3 mei omstreeks 14.10 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Een personenauto, bestuurd door een 28-jarige man uit Vriezenveen, reed over de N36 in de richting van Vriezenveen. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto frontaal in botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen, bestuurd door een 56-jarige man uit Ubbena.

Alle inzittenden van de personenauto raakten gewond. Dit betreffen naast de 28-jarige man, een 55-jarige man en een 51-jarige vrouw, eveneens uit Vriezenveen en een 24-jarige vrouw en haar zoontje van 4 weken, beiden afkomstig uit Vroomshoop. De brandweer heeft geassisteerd bij het uit de auto halen van enkele gewonden. De traumahelikopter is ingezet en heeft de 24-jarige vrouw naar een ziekenhuis vervoerd. De overige gewonden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Voor de N36 tussen Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk is een omleiding ingesteld. Team Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente doet onderzoek naar het ongeval.

Bron Tekst: Politie Twente

Klik hier voor de fotoreportage. (35 foto’s, klik op de foto om deze in groot formaat te zien)