Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/f/emgfotografie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/2/c/f/emgfotografie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275

Ik ben Emiel Geerding en ik ben woonachtig in Vriezenveen. In 2009 begon mijn passie voor fotografie. Dit was na aanleiding van een grote brand in Vriezenveen. Tijdens deze brand ben ik erachter gekomen dat ik het fotograferen erg leuk vond en ik kreeg ook van veel mensen terug dat ik erg mooie foto’s had gemaakt met toen nog een ‘simpel’ cameraatje. Na deze brand ben ik gaan denken over de verdere ontwikkelingen die ik nog zou kunnen maken op het gebied van fotografie. In 2010 ben ik overgestapt van een ‘simpele’ camera naar een spiegelreflex camera. Na deze transformatie kwamen er steeds meer ontwikkelingen.

Tijdens mijn middelbare school periode begon mijn passie voor fotografie zich verder te ontwikkelen. Van de school kreeg ik het aanbod om mij aan te sluiten bij een foto- en videoteam van de school. Door dit aanbod heb ik mij verder kunnen ontwikkelen. Toen ik was aangesloten bij het foto- en videoteam werd ik telkens enthousiaster en heb ik me tijdens mijn laatste schooljaar ingeschreven voor de opleiding fotograaf AV-productie.

In de zomer van 2014 ben ik mijn plannen om een eigen zaak te beginnen gaan realiseren. Na enkele weken waren de plannen werkelijkheid geworden en was EMG Fotografie een bedrijf. In 2014 kreeg ik de vraag of ik ook een bruiloft zou willen fotograferen, toen ik deze eerste bruiloft had gefotografeerd kwamen de volgende aanvragen ook al binnen. Door het aantal bruiloften wat ik inmiddels heb gefotografeerd ben ik hierover steeds meer gaan leren en ben ik me hier ook in gaan verdiepen.

Na een vier-jarige opleiding voor fotografie te hebben gevolgd was ik in de zomer van 2017 afgestudeerd fotograaf. Hierna ben ik mij gaan richten op mijn eigen onderneming in combinatie met een parttime baan.

In 2014 kreeg in een aanbod om voor diverse landelijke media beelden te maken. Door de grote aantallen foto’s en video’s die ik aan de landelijke- en regionale media heb kunnen leveren, kwam ik in de zomer van 2017 in aanmerking voor een politieperskaart.

 

error: De inhoud is beschermd, beelden opvragen? Neem contact op.